Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, december 09, 2008

Camping Duinlust moet geduld hebben met plan bowlingbaan

Bron:Brabants Dagblad

KAATSHEUVEL - Camping Duinlust in Kaatsheuvel verkeert nog in onzekerheid over de plannen voor de bouw van een bowlingbaan op het kampeerterrein.

Het lukt zeker niet om het complex al voor de zomervakantie in 2009 klaar te hebben, zoals eerder de hoop was. De gemeente Loon op Zand buigt zich op dit moment over het plan.

Camping Duinlust wil op het terrein aan de Duinlaan een nieuw complex bouwen met zes bowlingbanen en daar bovenop een restaurant. Iedereen moet daar kunnen bowlen; dus niet alleen de campinggasten. Maar het plan voor de bowlingbaan vergt veel tijd. Volgens eigenaar Steef Blok van Duinlust moet hij wel erg lang wachten op enige duidelijkheid over de haalbaarheid van het project. "We zitten met onze camping dichtbij de Loonse en Drunense Duinen, dus allerlei instanties wordt om advies gevraagd. Maar voor een ondernemer die in deze moeilijke tijd z'n nek durft uit te steken, duurt het wel erg lang." Als het plan voor de bowlingbaan door mag gaan, start de bouw niet eerder dan najaar 2009, dus na het volgende zomerseizoen.

Eerder wilde Duinlust de camping uitbreiden met de bouw van 55 chalets. Maar aan dat plan werkte de gemeente Loon op Zand niet mee. De gemeente weigerde dat na negatieve adviezen van het Overlegorgaan Loonse en Drunense Duinen en de provincie. Het plan zou een te grote bedreiging vormen voor de Loonse en Drunense Duinen.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

jullie heten ook geen efteling

12 december, 2008  

Een reactie posten

<< Home