Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, december 30, 2008

Parkeerplaats helemaal vol: winter-Efteling opnieuw flink in trek

De Efteling kan ook op dinsdag rekenen op een fors aantal bezoekers aan de Winter Efteling. Op de toegangswegen naar het park is het erg druk.

Evenals maandag roept De Efteling bezoekers op om te kiezen voor een andere dag in de kerstvakantie wegens de grote drukte. De parkeerplaats is met vijfduizend auto's helemaal vol, waardoor bezoekers hun wagen in de omliggende straten moeten parkeren. De Hortst, de oude weg naar Loon op Zand wordt gebruik als parkeerplaats. De Efteling zet extra personeel in om de grote toestroom op te vangen. Er is nog geen bezoekersstop.

Iedere kerstvakantie verandert het pretpark in de Winter Efteling met ijsbanen en kerstkraampjes. Het winters vertier valt, met uitzondering van nieuwjaarsdag, nog elk weekeinde van januari te bezoeken.

5 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Dag Jan,

hoe is het met je? Mevr.Vinkevleugel wil graag je e-mailadres.. wil je dat aan me doorgeven? En dat van Jacques Koole ook svp, heb je dat. Graag naar m'n privémail sturen (ziggo.nl) groet, morgen werk ik weer (nog).

Jan v.H

30 december, 2008  
Anonymous Anoniem said...

"waardoor bezoekers hun wagen in de omliggende straten moeten parkeren."
Ik weet niet waar dit zinnetje vandaan komt maar ik denk dat de mensen in de omliggende straten niet blij zijn hiermee.

30 december, 2008  
Anonymous Anoniem said...

@ aj van hemert
ga je weg dan doordat je het woordje nog schrijft.
groet Jacky

30 december, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Het is ook erg vervelend als je via de oude weg naar kaatsheuvel rijd, dat je terug gestuurd word.
En dan op wat voor manier.
Zo van, dit is "nu" een eenrichting straat. Hoe komt dat dat ze dat zomaar mogen. Als wij een buurtfeest of iets willen kunnen wij toch ook niet zomaar een straat afsluiten.

30 december, 2008  
Blogger Kaatsheuvel said...

Het bericht komt van het ANP

Webmaster

30 december, 2008  

Een reactie posten

<< Home