Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, januari 27, 2009

All Events Group in Kaatsheuvel praat met overnamekandidaten

KAATSHEUVEL - Algemeen directeur Sven Versteegh van de All Events Group in Kaatsheuvel waar ook het Curiosahuys onder valt, hoopt 'de komende dagen' overeenstemming te bereiken met overnamekandidaten voor het hele bedrijf 'om onze mensen aan het werk te houden'. Gisteren voerden hij en zijn echtgenote en creatief directeur Mignonne Versteegh de eerste gesprekken met mr. Vermunt uit Roosendaal.

Die is als bewindvoerder aangesteld bij de sinds eind vorige week in surseance van betaling verkerende evenementenorganisator. Er zouden zich al enkele geïnteresseerden hebben gemeld.

Volgens Versteegh heeft de All Events Group tot eind dit jaar orders in portefeuille. Vorig weekeinde werd op de locatie Beekse Bergen van bedrijfsonderdeel Party Company nog een personeelsfeest voor 2.700 genodigden georganiseerd.

De algemeen directeur had afgelopen donderdag met zijn bank 'een afspraak die al heel lang stond', om te praten over herfinanciering. "De maanden februari, maart en april zijn traditioneel ons laagseizoen." Tot zijn verbijstering kreeg hij te horen dat de bank het zich 'niet kon permitteren nog één euro in het bedrijf te stoppen'. "Een drama. We zijn volledig vastgezet. Omdat we in surseance verkeren, mogen we geen rechtshandelingen verrichten waarmee we anderen schade kunnen berokkenen. Dat betekent dat we niets meer mogen betrekken van onze toeleveranciers." Diverse bedrijven in de regio leverden aan het bedrijf, dat locaties heeft in Kaatsheuvel (Curiosahuys), Hilvarenbeek (Party Company Beekse Bergen, Discovery Valley) en Rosmalen (Eventron, Huis van de Toekomst). Op het hoofdkantoor in Kaatsheuvel wordt gewoon doorgewerkt, zegt Versteegh. Het bedrijf werd vandaag overspoeld met telefoontjes en mails van bezorgde freelancers, opdrachtgevers en toeleveranciers. Het heeft vijftig vaste werknemers en honderden oproepkrachten, onder wie veel artiesten, in dienst.

Bron: Brabants Dagnlad Auteur: Dorethe Linssen