Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, januari 25, 2009

Bank trekt stekker uit Partycompagnie

KAATSHEUVEL - De All Events Group, onder meer bekend als de Partycompagnie uit Kaatsheuvel, heeft surseance aangevraagd. Het uitstel van betaling volgt op het intrekken van alle kredietvoorzieningen door de bank.

Donderdag werd directeur Sven Versteegh met de slechte mededeling van de bank geconfronteerd. Hem restte niets anders meer de surseance aan te vragen.

Bij het evenementenbureau werken nu nog vijftig vaste medewerkers. In de afgelopen periode is het personeel al afgebouwd door verschillende saneringen.

Alle Event Group is ernstig geraakt door de economische crisis laat Versteegh weten. "In het voorjaar werden de eerste tekenen van de van de crisis al zichtbaar. Steeds meer evenementen en feesten werden geannuleerd of uitgesteld."

De Partycompagnie had zeven eigen locaties in Amsterdam en Brabant. De bekendste zijn 't Curiosahuys in Kaatsheuvel, de Beekse Bergen in Hilvarenbeek en het Huis van de Toekomst op het Autron in Rosmalen. Hier werden themafeesten en bedrijfsfeesten gehouden.