Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, januari 22, 2009

Carnaval in Kaatsheuvel

Carnaval 2009 staat weer voor de deur, en dat betekent weer enkele dagen leut in “Turfstekerslaand”.

De opening van carnaval start op vrijdag avond 20 februari in “de Gildenbond” en natuurlijk is er op zondag weer de grote optocht in de straten van Kaatsheuvel. Dankzij de inzet van verenigingen, clubs en individuelen rekenen wij weer op een mooie optocht. Opgeven voor de optocht kan nog tot 15 februari via onze website www.carnavalkaatsheuvel.nl of bij de optochtcommissie m.zee@kpnplanet.nl.

Ook dit jaar zullen de leden van S.S.T.’94 weer bij u aan de deur komen voor de verkoop van de inmiddels bekende “Turfstekers Peperkoek”. De verkoop is op zaterdag 14 februari. De opbrengst zal ten goede komen aan het openbaar carnaval in “Turfstekerslaand”, met o.a. een bezoek aan bejaarden tehuizen, Villa Pardoes, kindercarnaval enz.

Dit jaar zal er ook weer een Carnavals Familiemis zijn op zondag 22 februari om 11 minuten voor 11 in de Sint Jans kerk aan de Hoofdstraat. De muzikale omlijsting zal worden verzorgd door hofkapel “’t Sattte Erremenieke” en het koor “de Vaert Erin”.
Graag zien wij u in de kerk in carnavals kleding.