Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, januari 21, 2009

Inbraakgolf in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - De politie heeft besloten extra toezicht in Kaatsheuvel te gaan houden. Er is een duidelijke toename van woninginbraken waarneembaar.

Ook het Buurtpreventieteam is alert.

Deze maand heeft al tien inbraken of pogingen daartoe te zien gegeven. De daders zijn onder andere op laptops uit. Het laatste incident is gisterochtend gemeld, maar voert terug tot de nacht van vrijdag op zaterdag. Aan de Rijn werd een kozijn van de woonkamer vernield in een poging om binnen tekomen. Andere inbraken zijn gemeld in de Berndijksestraat (3 januari), Leemvaart (3 januari), Beerze (4 januari), de Kortevaert (8 januari), de Vecht (14 januari), Molenbeek (19 en 20 januari), Raam (20 januari) en Willem de Zwijgerlaan (20 januari).

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ook in de Donge is ingebroken.
Op maandag 19 januari om 20.30 uur terwijl de bewoners gewoon thuis ware is de poort en een raam van de garage open gebroken met een breekijzer.

23 januari, 2009  

Een reactie posten

<< Home