Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, januari 19, 2009

Mooie rapportcijfers Casde Woondiensten

WAALWIJK/KAATSHEUVEL - Vier zevens en een acht prijken op het rapport dat Casade Woondiensten heeft gekregen van de visitatiecommissie van onderzoeksbureau Raeflex. "Die cijfers leveren een mooi gemiddelde op, maar er moet ook nog wat verbeterd worden", aldus een woordvoerster van de woningcorporatie die actief is in de gemeenten Waalwijk en Loon op Zand.

Een bij overkoepelende organisatie Aedes aangesloten corporatie is verplicht eens in de vier jaar haar functioneren te laten beoordelen. De onderzoekers typeren Casade als 'een zeer ondernemende corporatie met een hoog ambitieniveau'. Spraakmakend vinden ze de wijze waarop Casade werkt aan verbetering van de leefbaarheid in de wijken. Casade moet met zijn partners wel beter communiceren over de voortgang van de plannen.

Ook op het gebied van wijkgericht werken scoort Casade goed. Maar daarbij is wel aangetekend dat de corporatie meer helderheid geeft over wat de bewoners wel en niet kunnen verwachten. Casade moet verder werken aan een meer duidelijke financiƫle verantwoording.

"We zijn op de goede weg. We zullen de uitkomsten van het onderzoek gebruiken om verbeteringen door te voeren", aldus directeur Ad Gruijters van Casade.

Bron: Brabants Dagblad