Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, maart 15, 2009

Nieuwsbrief Stichting STERK

Hedenmorgen bereikte ons het droevige bericht dat dhr. Berrie Wijten op 13 maart geheel onverwacht is overleden. Berrie was een sociaal bewogen en betrokken man, de dag voor zijn vertrek naar Suriname, waar hij betrokken was bij het opzetten van een school in Sipiliwini in Suriname, bezocht hij nog onze nieuwjaarsreceptie en vertelde bevlogen over het bijzondere initiatief in Suriname.

Berrie was een zeer actief bouwcommissielid, de stichting heeft altijd een beroep kunnen doen op zijn inzet. In de startfase van STERK heeft hij mede vorm gegeven aan de behoudplannen. Met zijn persoonlijke, enthousiaste en nooit aflatende belangstelling was hij een belangrijke steunpilaar voor het bestuur. Hij leverde een essentiƫle bijdrage aan de jaarlijkse klapstoelenconcerten. Wij zullen hem heel erg missen.

Namens de Stichting willen wij u ervan op de hoogte stellen dat:
De plechtige uitvaartdienst wordt gehouden op dinsdag 17 maart om 11.00 uur in de
parochiekerk H. Joachim, Middelstraat 28 te De Moer, aansluitend zal de begrafenis
plaatsvinden op de r.k. begraafplaats St. Jozef, Wilhelminaplein te Kaatsheuvel. Tijdens de samenkomst in de kerk is er gelegenheid schriftelijk te condoleren.
Mocht u een persoonlijke condoleance willen zenden aan Jose, de kinderen en kleinkinderen, dan kunt u deze zenden naar Veldstraat 8, 5176 NB De Moer.

Namens Stichting STERK
Het Bestuur: Lilian Grootswagers
Marri Hendriks
Christian Vermeer