Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, maart 14, 2009

Politie stelt een alcoholcontrole in

KAATSHEUVEL - Agenten hebben gisteravond op diverse locaties in Kaatsheuvel een alcoholcontrole ingesteld. De politie hield in totaal vijf automobilisten aan voor het rijden onder invloed. Tegen hen wordt proces verbaal opgemaakt.

Rond 23.00 uur hielden agenten op de Horst een 51-jarige automobilist uit Drunen aan. Een ademtest op het bureau wees uit dat hij 240 ug/l aan alcohol in zijn bloed had. Voorzien van een proces verbaal mocht hij na verhoor naar huis. Op dezelfde locatie werd een half uur later een 43-jarige automobilist uit Nuenen van de weg gehaald. Hij bleek na onderzoek 390 ug/l aan alcohol in zijn bloed te hebben. Een 49-jarige automobilist uit Drunen liep op de Aa tegen de lamp. Ook hij verkeerde onder invloed. Op de Europalaan mocht een 55-jarige automobilist mee naar het bureau. Ook hij verkeerde onder invloed van alcohol. Een ademtest wees bij hem uit dat hij 355 ug/l aan alcohol in zijn bloed had. Even na middernacht hield de politie op de Europalaan een 24-jarige automobilist uit Sprang-Capelle aan. Hij bleek na onderzoek 665 ug/l aan alcohol in zijn bloed te hebben. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

2 Comments:

Blogger Kaatsheuvel said...

De politie wist natuurlijk van Brabant Party

14 maart, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Brabantparty was toch donderdag?

Groetjes Sandra.

14 maart, 2009  

Een reactie posten

<< Home