Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, maart 12, 2009

Koper brandweerkazerne haakt af.

Het was een zwarte dag voor wethouder Hans Waijers van het Dorpshart. De wethouder kreeg om 17.30 een telefoontje van de koper van de brandweerkazerne dat de koop niet door gaat. Dit maakte de wethouder vanavond bekend in de commissievergadering. Als reden geeft de koper aan dat hij de brandweerkazerne gekocht heeft voor 500.000 euro, inclusief de grond voor een groot terras. Wat blijkt, hij heeft alleen de brandweerkazerne gekocht exclusief de grond voor een terras. De koper wil het bedrag voor het terras niet betalen en ziet dus, tot grote teleurstelling van wethouder Waijers, af van koop. De vraag is nu of de economische omstandigheden niet de werkelijke reden is van het afhaken en of de kazerne meegaat met de totale aanbesteding van het Dorpshart.

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

500.000 euro voor dat pand?
Je zou er bijna zelf gaan wonen.

13 maart, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Jammer...

13 maart, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Die restauranthouder dacht waarschijnlijk dat ze achterlijk zijn in Kaatsheuvel, hij moest zich schamen , goed gedaan mensen die dit besluit hebben genomen, grond is namelijk peperduur en kan een veel betere eindbestemming gebruiken in plaats dat zo'n kok lekker snel rijk denkt te kunnen worden , als hij het weer had verkocht was het mooi kassa geweest voor hem , nogmaals goed besluit , het gebouw en de grond verdienen iets beters!

13 maart, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Ja, het jongerencentrum zou mooi daarheen verhuist kunnen worden. Geweldig pand, mooie zalen en genoeg werkruimte. Of maak er zolang een plek van waar carnavalsverenigingen kunne bouwen. En met de overlast zal het wel meevallen hoor, want dat is hier overal een argument op om iets niet te doen. Met wat meer toezicht op straat en leuke kroegen wordt kaatsheuvel bruizend!

14 maart, 2009  

Een reactie posten

<< Home