Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, maart 08, 2009

Politie schrijft bonnen.....

Kaatsheuvel - De politie was zaterdagmiddag actief in het centrum. Zoals aangekondigd werd in de Hoofdstraat stren gecontroleerd op parkeren, De meeste fout-parkeerders vonden een bon van 60 euro op hun voorruit.

Bij Blokker is een Kaatsheuvelse vrouw van al haar pasjes beroofd. De politie spreek van "zakkenrollers". De vrouw verdenkt twee vrouwen van het roven van jaar pasjes.

6 Comments:

Anonymous Anoniem said...

De twee politieagenten die in het 'centrum' bonnen uitdelen zijn overijverig, en dan niet alleen op fout parkeren , ze bekeuren te pas en te onpas en ook nog eens onterecht zonder hun excuses aan te bieden . Erg onsymphatieke indruk wekken ze op , dit kan toch nooit de bedoeling zijn als ze willen bereiken dat de politie je beste vriend is , voel mij persoonlijk niks veiliger als ze bonnen uitschrijven om de staatskas te spekken , laat ze s'nachts maar surveilleren voor (geluids)overlast en het vandalisme die hangjongeren onder andere veroorzaken , lijkt mij veel nuttiger en roept minder irritatie op, alstublieft en dank u wel .

09 maart, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Ik kwam ze tegen toen ze bonnen aan het uitschrijven waren op het parkeerterrein van de Jumbo. Mensen die daar onterecht op de invalide plek stonden. Prima, op de bon!
Het controleren in de hoofdstraat daar en tegen op parkeerschijven vind ik persoonlijk een beetje overdreven. Schrijf mensen op de dubbel geparkeerd staan, op invalide plekken, bij de kerk, etc. Daar hebben wij ook last van. Laat mensen die 40 minuten staan op een plak waar je maar een half uur mag staan met rust.

09 maart, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Waarom zien we de pliesie nou niet als Chalet Fontein zijn zooi uitlaat? Vraag eens aan de ouwetjes in de vaertkant wat er in het weekend weer vernield is!

09 maart, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Henk had echt een politie agent moeten worden! Hij was een hele goede geweest! Zo'n prachtige pet op!

09 maart, 2009  
Anonymous Anoniem said...

naar invalide parkeer plaatsen kijken waar gezonde opstaan dat is heel goed dat gebeurd nog al eens Wanda

09 maart, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Kan het bericht wat duidelijker gemaakt worden..
er worden in dit bericht te veel spelfouten gemaakt

11 maart, 2009  

Een reactie posten

<< Home