Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, maart 07, 2009

Geen onderzoek naar drugs in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - Loon op Zand ziet voorlopig af van een diepgravend onderzoek naar het drugsgebruik in Kaatsheuvel.

Het probleem lijkt niet van zo'n omvang dat nadere studie nodig is, aldus wethouder Wil Ligtenberg. "Wel houden we vast aan onze huidige aanpak van de drugsoverlast", stelt hij. Die maatregelen lopen uiteen van het verbod op drugs- en alcoholgebruik in openbare gelegenheden, taakstraffen voor jonge drugsgebruikers tot voorlichting op scholen.

De GGD heeft kort onderzoek gedaan naar het drugsgebruik in Loon op Zand. Dit na zorgelijke geluiden over groeiend drugsgebruik in met name Kaatsheuvel. Maar deze zorgen worden niet gestaafd door harde cijfers, aldus de GGD.

10 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Zachte heelmeesters , stinkende wonden..........

07 maart, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Wil ligtenberg. Ga zelf nu eens kijken bij de ijsbaan in Kaatesheuvel en bij de ingang van Plantloon.Daar zijn volop drugsdealers en Poolse prostituees.
Steek je lompe kop nu een niet in het zand en ga daar kijken!!!!!!!!!!

07 maart, 2009  
Anonymous Anoniem said...

je moet ook weten waat je het moet zoeken.

07 maart, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn , om het drugprobleem aan te pakken. Wacht niet tot het te laat is. Kan je een hoop ellende mee voorkomen.

07 maart, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Beste medeburgers,

Als er iets slecht voor een maatschappij is, zijn het gevoelens van onzekerheid, onveiligheid, bedreiging, etc.
Natuurlijk worden deze gevoelens niet allemaal met getallen onderbouwd door een politiebureau of GGD.

Hoeveel mensen lopen er echter rond met een ongemakkelijk gevoel, .. je kunt het niet onderbouwen maar het is er wel.

Het zal zo zeker niet zo zijn dat de kalveren (lees onze kinderen) eerst moeten zijn verdronken voordat de put wordt gedempt door onze heldhaftige overheidsdienaars.

Nu en vanaf deze stoel stel ik bij voorbaat de heer Ligtenberg en de overige bestuurders aansprakelijk voor enig onheil dat onze kinderen of andere burgers overkomt.

Het zal er nog van komen dat de burgers zelf een A-team moeten gaan vormen om bijvoorbeeld de drugsproblemen aan te pakken....

Gemeente: ... doe de juiste dingen met de signalen die je krijgt uit de omgeving en wacht geen nietszeggende rapportjes af mensen die niets met onze kinderen hebben" ....


Met vriendelijke groet, uw aller Cornelis

08 maart, 2009  
Anonymous Anoniem said...

AAAAAAAAAAAAAAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAAAAAAAAAAAAAAAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAAAAAAAAAAAAAAAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAAAAAAAAAAAAAAAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAAAAAAAAAAAAAAAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAAAAAAAAAAAAAAAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA

08 maart, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Wat een onzinverhaal Cornelis. Een bestuurder verantwoordelijk stellen voor kinderen die zelf besluiten drug te gebruiken? Voor ouders die hun eigen kinderen niet in de hand houden? Voor een probleem op een parkeerplaats bij een bos waar je na zonsondergang helemaal niets te zoeken hebt en niet eens mag komen?
Wat moeten ze daar oplossen? Het is probleemverplaatsing. Vroeger stonden ze bij het blauwe meer, daar werd extra gecontroleerd en nu staan ze bij de ijsbaan. Zolang er vraag blijft naar deze schimmige diensten, bijft het probleem bestaan.
Roep mensen eens op tot eigen verantwoordelijkheid!

09 maart, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Jonges, gaat Cees van de Ven nu verder onder het pseudoniem Cornelis??? t wordt steeds doller. Doe liever mee met de rijmwedstrijd "Met Flohr de winter door". Hoorde gisteren, tijdens het Mah-Jonge een mooie: "Met de baret in mijn hand, maar van politiek geen moer verstand" Dus: laat maar komen die rijmen!

09 maart, 2009  
Anonymous Anoniem said...

echt onzin want heb nog nooit 1 prostituee zien staan crepperd

11 maart, 2009  
Anonymous Anoniem said...

jammer genoeg niet nee! :(

11 maart, 2009  

Een reactie posten

<< Home