Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, maart 28, 2009

‘Plan hotel vergt geduld’

De Druiventros ziet serieuze kansen voor hotel in Kaatsheuvel

Kaatsheuvel – Hotel –restaurant De Druiventros in Berkel-Enschot ziet serieuze kansen om in Kaatsheuvel ook een hotel te beginnen. Wel wordt het een zaak van de lange adem, zo stelt exploitant Ad Mutsaers. “Als het plan door mag gaan, zijn we jaren verder, vrees ik”. Al die procedures in Nederland nemen zo ongelofelijk veel tijd in beslag”, meent hij. Het wordt je als ondernemer vaak veel te moeilijk gemaakt”.

Volgens Mutsaers gelooft hij echt in de plannen van de bouw van een hotel met zo’n honderd kamers in Kaatsheuvel, op het terrein achter het oude autobedrijf van Ton Pols aan de Horst. Volgens hem is er voldoende ruimte voor een hotel in de nabijheid in het Eftelinghotel. “Hotels met verschillende formules kunnen elkaar versterken”. Zelfs de mogelijke komst van een derde hotel aan de Horst ter hoogte van het voormalige tuincentrum van Vesseur ziet Mutsaers niet als een onoverkomelijke bedreiging.

Een Frans concern wil daar een Bed en Breakfast-hotel starten met zo’n honderd kamers. Beide initiatiefnemers zijn in gesprek met de gemeente Loon op Zand over de hotelplannen.

1 Comments:

Blogger roofvogel said...

Waarom hotels allemaal op de Horst??We hebben aan de rand van ons toekomstig bruisend hart nog een perfecte lokatie vrij nl Voormalig terrein van Hotel jan Smit en Apollo!! waarom gaan we daar geen Hotel bouwen?? dan is ons centrum echt Bruisend

01 april, 2009  

Een reactie posten

<< Home