Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, april 10, 2009

Vier arrestaties rond knokpartij bij DESK

KAATSHEUVEL - Het politie-onderzoek naar de mishandeling in Kaatsheuvel van twee jeugdspelers van FC Engelen heeft geleid tot in totaal vier aanhoudingen.

Vier jongens uit Kaatsheuvel (in de leeftijd van 16 tot en met 18 jaar) worden verdacht van betrokkenheid bij de ongeregeldheden net buiten de poort van voetbalclub DESK. Volgens de politie is het onderzoek afgerond.

Afgelopen zaterdag liep het uit de hand na afloop van het duel van DESK A2 tegen FC Engelen A1. Bij een vechtpartij liep een 16-jarige jongen uit Den Bosch een hoofdwond op. Een 17-jarige Rosmalenaar raakte zelfs kort bewusteloos na een knietje in het gezicht.

Het bestuur van DESK buigt zich samen met de jeugdcommissie nog over maatregelen tegen leden die zich mogelijk misdragen hebben. Volgens beoogd nieuw voorzitter Peter Roelen geeft de politie om privacy-redenen geen namen prijs van verdachten. "En je kunt pas maatregelen tegen mensen nemen, als je zeker weet dat die de fout in gegaan zijn."

Op de website van de Kaatsheuvelse voetbalvereniging wordt ook kort aandacht besteed aan het incident. Er wordt gesproken over een 'zwarte dag voor DESK'. De ernstige ongeregeldheden hebben het bestuur en de leden van DESK diep geschokt', valt te lezen.

Bron: Brabants Dagblad Auteur: Michel Koster