Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, mei 27, 2009

De Moer klaar voor Pinksterfeest

DE MOER - Het Moers Pinksterweekend staat weer voor de deur. Het dorp De Moer maakt zich op voor de 26-ste editie van dat grootschalige evenement bij het complex van voetbalvereniging Blauw-Wit '81. Het Pinksterweekend begon ooit als een rommelmarkt.

Nu is het evenement flink gegroeid en lokt het jaarlijks duizenden bezoekers. Het Pinksterweekend wordt zaterdagavond afgetrapt met de Rock-'n-Loll Night met onder meer optredens van BZB en de Jan van Brusselband.

Zondag is de grote Pinkstermarkt. Bezoekers kunnen terecht voor tal van nieuwe koopwaar en tweedehands spullen. Verder zijn er diverse activiteiten: van bijvoorbeeld de kindershow Peter en de Vliegmachien, de Houthakkersroadshow tot een optreden van The Rooftop Hustlers. Voor de kinderen is ook van alles te doen. Met de feestavond Helemaal op z'n Hollands wordt het evenement zondag afgesloten. Henk Wijngaard, Helemaal Hollands en Alle 13 Jaanke komen in De Moer optreden.

Kaarten voor de feestavonden op zaterdag en zondag kosten 11 euro in de voorverkoop in Kaatsheuvel (Boerenbond), Dongen (Coco), Loon op Zand (Boek en Co) en Ria van Beek (Moerse Dreef 11 in De Moer).

Aan de kassa kosten de kaarten 14 euro.