Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, mei 28, 2009

Man verdacht van inrijden op carnavalsvierder

KAATSHEUVEL: De politie hield woensdagochtend 27 mei een 19-jarige man uit Kaatsheuvel aan in zijn woning. De man wordt ervan verdacht in de nacht van 24 februari jl. een 23-jarige man uit Waalwijk te hebben mishandeld aan de Berndijksestraat.

Het slachtoffer was met een vriend carnaval gaan vieren in het centrum van Kaatsheuvel. Hier kregen de twee woorden met een groep jongeren. De onenigheid ontstond toen de groep de hoedjes opeisten die bij de carnavalspakken van de twee vrienden hoorden. Ze gaven deze af om verdere escalatie te voorkomen. Op de Berndijksestraat kwam het toch tot een confrontatie. Een van de belagers stapte hier in een auto en reed op de 23-jarige man in. Hij werd aangereden door de auto en kwam ten val. De bestuurder keerde het voertuig en wilde vermoedelijk nog eens op de man inrijden. Het slachtoffer wist weg te komen. Hij stelde zich onder behandeling van een arts en bleek een zwaar gekneusde knie te hebben opgelopen.
De politie stelde een onderzoek in en hield woensdag de 23-jarige verdachte aan. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek. De verdachte ontkende de bestuurder van de auto te zijn geweest. (Bron: Politie auteur: Inge Rijgersberg)

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

nooit meer los laten,

28 mei, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Is ie nou 19 jr of 23.. klopt niet helemaal dit stukje,

De politie hield woensdagochtend 27 mei een 19-jarige man uit Kaatsheuvel aan in zijn woning.

De politie stelde een onderzoek in en hield woensdag de 23-jarige verdachte aan.

28 mei, 2009  
Anonymous Webmaster said...

Het bericht komt van de politie

28 mei, 2009  
Anonymous Anoniem said...

hoezo nooit meer los laten, als iemand mij dreigt kapot te maken verdedig ik ook mezelf, dan maar aanrijden he.

02 juni, 2009  

Een reactie posten

<< Home