Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, mei 16, 2009

Drie gewonden bij ongeval Eftelinghotel

KLIK OP DE FOTO'S VOOR EEN VERGROTING







KAATSHEUVEL - Nabij het Eftelinghotel in Kaatsheuvel is zaterdagmiddag een ernstig verkeersongeluk gebeurd, waarbij twee zwaargewonden zijn gevallen.

Een zestigjarige man uit Tuitjenhorn (Noord-Holland) liep bij de kop-staartbotsing een gebroken ruggewervel op, een veertigjarige vrouw uit Sprang-Capelle werd met onbekende verwondingen naar het Sint Elisabeth Ziekenhuis gebracht.

De twee betrokken personenauto's kwamen uit de richting Tilburg en wilden richting Loon op Zand. De vrouw uit Sprang-Capelle knalde met volle vaart op de wagen van de man uit Tuitjenhorn, die net aan het optrekken was. Diens 33-jarige zoon is ter observatie naar het ziekenhuis gebracht.

8 Comments:

Anonymous Lennard Alink said...

Inmiddels is de weg vrij (omstreeks 19.45)

16 mei, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Waar was de brandweer van Kaatsheuvel ???
Buiten dienst gezet ?!?!?!.
De korpsen van Loon op Zand,Waalwijk en Tilburg hebben de Kaatsheuvelse spuitgasten prima vervangen !!!

17 mei, 2009  
Anonymous Anoniem said...

ANONIEM:

brandweer kaatsheuvel zal vermoedelijk op wedstrijddag geweest zijn

ivm brandweer s'gravemoer de 2e prijs heeft behaald

of mischien heeft brandweer kaatsheuvel iets anders gehad wie weet ?

groetjes een zeer trouwe fan

17 mei, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Kaatsheuvel was niet op wedstrijd. Ik snap ook niet waarom ze Kaatsheuvel zelf niet hebben gealarmeerd. In Kaatsheuvel staat notabene een HV 2 en ze hebben Waalwijk en Tilburg gealarmeerd vond dat ook vreemd.

17 mei, 2009  
Blogger roofvogel said...

Belangrijk is dat er snel hulp is verleend. Wie het dan doet is toch niet blangrijk??? Moeten we daar nu ook al over liggen te zeiken????

17 mei, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Jah maar het is van de zotte dat een korps van een andere gemeente naar het ongeval moest. En idd snelle hulp ter plaatse is ook belangrijk maar stel je voor er is een ongeval of brand in Sprang-Capelle en Dongen moet er naar toe.

17 mei, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Is roofvogel de nieuwe Henk of zo , irritant hoor .

17 mei, 2009  
Blogger Kaatsheuvel said...

@webmaster
De politie en de hulpdiensten hebben prima werk geleverd. Complimenten daarvoor. Omdat het zo lang duurde dat ze aan de zwarte auto begonnen te knippen leek het ongeval ernstiger dan dat het er in eerste instantie uitzag.

17 mei, 2009  

Een reactie posten

<< Home