Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, juni 08, 2009

Festival wereldwijd in Loon op Zand

Op Zondag 14 juni zal bij De Kuip en de Scouting in Loon op Zand, Klokkenlaan 42, weer het jaarlijkse Festival Wereldwijd gehouden worden: muziek, dans, percussie en voor de kinderen veel activiteiten. Bovendien treedt er weer een groep op, die daarna bij Mundial op het podium staat: Gnaoua uit Marrakech. Daarnaast treden op de Molukse groep Satu Ikatan Tali, de slagwerkgroep Mata Cabra en een aantal zingende jongeren uit Loon op Zand. Verder dans door Dydans Kaatsheuvel en door een Turkse dansgroep. Het belooft een bruisende middag te worden.

Maak kennis met de wereld om u heen en met mensen, die vanuit velerlei landen in onze gemeente of in de regio beland zijn. Bovendien presenteren een groot aantal organisaties zich, die projecten hebben in derdewereldlanden. Er is een uitgebreide markt met de mogelijkheid leuke cadeautjes te kopen en zo organisaties te steunen.

Voor de kinderen zijn er allerlei activiteiten van het African Center, schminken, je naam in het arabisch, Afrikaans harenvlechten en tekenen, kleuren en knutselen.
Het festival duurt van 13.00 tot 18.00 uur en de toegang is gratis.