Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, juni 17, 2009

Loon op Zand vraagt burgers te stemmen

De strijd rond het project Mooi Brabant barst nu echt los voor de gemeente Loon op Zand. Het Kaatsheuvels winkelgebied (achter bij de Hoofdpoort Emte en Action) maakt nog kans op geld voor een nodige opknapbeurt. Tot 6 juli kan gestemd worden via www.mijnmooibrabant.nl De provincie heeft 6.7 miljoen euro voor het opknappen van “verrommelde en lelijke plekken”. Via een prijsvraag wordt het geld verdeeld onder zes Brabantse gemeenten. De provincie heeft deze week 21 “verrommelde plekken” genomineerd, waarop het publiek kan stemmen. Het geld(maximaal 1,5 miljoen per locatie) gaat naar de projecten met de meeste stemmen. De gemeente Loon op Zand gaat binnenkort op stemmenjacht via de media en de website.

Bron: BD

3 Comments:

Anonymous Frits said...

Wat mij betreft mogen ze het geld voor ons bruisend dorpshart daar wel voor gebruiken!

17 juni, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Vind ik een goede zaak maar alleen moet men oppassen daar er m.i. nogal wat prive terreinen bij zitten en die mogen er niet van profiteren daar zij het behoorlijk hebben laten vervuilen en nooit hun plichten zijn nagekomen.

17 juni, 2009  
Anonymous Anoniem said...

@laatste Anoniem,
Je hebt volkomen gelijk. Straks worden er terreinen van particulieren mee opgekapt

17 juni, 2009  

Een reactie posten

<< Home