Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, augustus 13, 2009

Amerikaans bedrijf bouwt achtbaan Efteling

KAATSHEUVEL - Het Amerikaanse bedrijf Great Coasters International gaat de nieuwe houten achtbaan van de Efteling bouwen. De attractie gaat twaalf miljoen euro kosten en vervangt de Pegasus. De huidige houten achtbaan wordt vanaf deze week gesloopt. De nieuwe achtbaan bestaat uit twee banen, waardoor bezoekers van het attractiepark in Kaatsheuvel kunnen strijden om de snelste tijd. De achtbaan gaat Joris en de Draak heten en is de eerste in zijn soort in Noordwest-Europa. De banen worden 700 meter lang en 21,5 meter hoog.

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Toevallig fietste ik er gisteren al langs. De Pegasus is al helemaal gesloopt.
Vond het al raar dat ze dat al doen terwijl er nog zomeravonden zijn. Dacht dat ze dat wel over de zomer heen zouden tillen.

14 augustus, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Zeer nuttige intrinsieke journalistieke informatie....pfff
vakantietijd?

14 augustus, 2009  
Anonymous Marcel said...

Anoniem nr.2: Als je het alemaal beter weet te doen heb je nog altijd de vrijheid om zelf een nieuwsblog te beginnen. Zet op z'n minst dan je naam er bij als je nutteloze reacties geeft.

15 augustus, 2009  

Een reactie posten

<< Home