Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, augustus 11, 2009

De 80 gaat voor drieduizend deelnemers

DE LANGSTRAAT – Met nog vier we­ken te gaan voor de start hebben zich al 1.935 lopers aangemeld voor de ‘80 van de Langstraat’. De orga­nisatie denkt dit jaar voor de eer­ste keer echt 3.000 deelnemers te halen voor het Langstraatse wan­delevenement, dat gehouden wordt op zaterdag 12 en zondag 13 september.
Volgens een woordvoerder van de 80 kwamen er tot nu toe 1.576 in­schrijvingen via het internet (www.80vandelangstraat) binnen. De verkooppunten waren goed voor 359 aanmeldingen.
Voor de organisatie is 3.000 deelne­mers op dit moment het maxi­mum. Op termijn wil zij het lo­persveld wel uitbreiden, maar dan alleen als de veiligheid van deelne­mers en publiek voor de volle hon­derd procent gegarandeerd kan worden.
De verkooppunten zijn gevestigd in het Uitpunt Waalwijk in de bi­bliotheek en Elegance Health Cen­tre aan de Eerste Zeine in Waal­wijk, het VVV-kantoor op de Nieu­we Markt in Kaatsheuvel en wel­zijnsstichting Sphinx aan de Wol­put in Vlijmen. Inschrijven kost tot 1 september 19,00 euro en daarna 29,50 euro.