Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, augustus 05, 2009

Kledingverkoop ‘ t Hoogt aan banden

Loon op Zand-Friends for Fashi­on mag niet meer wekelijks kle­ding verkopen in een bedrijfs­pand op ‘t Hoogt in Loon op Zand. De kledingwinkels Loonz Womanswear en Dija Fashion in Loon op Zand hadden bezwaar ge­maakt tegen deze detailhandel op het bedrijventerrein. Friends for Fashion moet de verkoop van kle­ding nu beperken tot zo’n vier keer per jaar. Een algeheel verbod komt er nog niet. Volgens de ge­meente heeft het bedrijf in het ver­leden mondeling toestemming ge­kregen om een aantal keren per jaar kleding vanuit het pand te ver­kopen. Friends for Fashion is een groothandel in kleding. Wekelijks zet het bedrijf echter de deuren open voor particulieren en het werkt bij deze verkoop met een speciaal pasjessysteem. De Loonse kledingwinkels Loonz Womans­wear en Dija Fashion vinden de handel van Friends for Fashion on­eerlijke concurrentie, omdat detail­handel op een bedrijventerrein niet toegestaan is.
De gemeente beperkt de verkoop nu, maar verbiedt het niet hele­maal. Maar dat is nog geen defini­tieve oplossing. De gemeente werkt aan een nieuwe beleidsnotitie ‘Economische Zaken’ waarin ook deze kwestie wordt meegeno­men. Er volgt dan een definitief be­sluit over de kledingverkoop.

1 Comments:

Anonymous Jacky Smit said...

De Loonse kledingwinkels Loonz Womans­wear en Dija Fashion vinden de handel van Friends for Fashion on­eerlijke concurrentie, omdat detail­handel op een bedrijventerrein niet toegestaan is.
Binnenkort wordt de kleding van Friends for Fashion verkocht vanuit andere winkelpanden een in Loon op Zand en een in Kaatsheuvel.
Ik denk dat ze nu denken hadden we onze mond maar gehouden.

02 oktober, 2009  

Een reactie posten

<< Home