Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, augustus 03, 2009

Nieuws over Crossroads

Dit bericht is als reactie geplaatst, maar beval nieuwswaarde. Vandaar dat het hier een plekje heeft gekregen.

Crossroads is vanaf het nieuwe seizoen(september) vaker open.
Zoals nu ook het geval is zal het pand iedere donderdag en zaterdag in gebruik zijn, maar daarnaast gaan we ook iedere vrijdag open voor de jeugd. Op die donderdagen en vrijdagen is de entree gratis. Het streven is om ook de zondagmiddag en avond open te zijn, maar dan zijn er toch echt meer vrijwilligers nodig.
We gaan dus 1st bekijken hoe het bevalt om iedere vrijdag open te zijn. Mochten er mensen zijn die graag 1x in de ongeveer 6 weken een avondje mee willen draaien, die zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden door een mailtje te sturen naar j.c.crossroads@home.nl Door de vakantie zou een antwoord even kunnen duren, maar dat komt er zeker!

Crossroads probeert er weer een geweldig seizoen van te maken, en met een beetje hulp (hetzij ideeen, hetzij werkzaamheden) moet dat zeker lukken. Mssn bruist het JC wel eerder dan het dorpshart

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

ja is al wat natuurlijk maar zet een betaaldt iemand der in die nie zo veel vraagt,er zijn vutters genoeg die dat misschien willen doen.dan kan zoiets heel de week open zijn,en maakt het drinken wat goed koper dan heb je er wat voor terug nog.

Nu zal het minder zijn maar denk in de winter periode dat ze daar wel gebruik van willen maken,de jeugd zoekt ook een alternatief voor binnen natuurlijk voor kou en regen.

03 augustus, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Drinken goed koper? man een pils is al 1,20 bij de cross dus dat is bullshit.

En een oude futter?
wees blij dat er nog jeugd is die vrijwilligerswerk willen doen!

03 augustus, 2009  
Anonymous Anoniem said...

voor een betaald iemand neer te zetten moet je maar lekker gaan klagen bij de gemeenten.

03 augustus, 2009  

Een reactie posten

<< Home