Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, augustus 05, 2009

Drie gewonden bij kop-staart botsing in Kaatsheuvel

Kaatsheuvel - Bij een lichte aanrijding op de kruising Midden Brabantweg met de Europalaan zijn rond half ekf drie gewonden gevallen. Volgens een ooggestuige is een persoon met verwondingen aan het been overgebracht naar het TweeSteden ziekenhuis in Tilburg. De brandweer verleende bijstand. Foto's zijn te zien op www.112Kaatsheuvel,nl

6 Comments:

Anonymous Rieske van Boxtel said...

Wordt het niet eens tijd dat de provincie deze weg eens goed onder de loep neemt. Het is bijna iedere week raak!!

05 augustus, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Euh, misschien moet je eens een krant openslaan... De hele N261 gaat op de schop.

05 augustus, 2009  
Anonymous Anoniem said...

opletten en wachten bij de verkeerslichten en vooral niet linksaf slaan, wat niet mag vanuit de richting Loon op Zand komende is er niets aan de hand en is de kruising niet gevaarlijker dan welke andere kruising dan ook.

05 augustus, 2009  
Anonymous Marcel said...

Wordt het niet eens tijd om te erkennen dat er nog altijd een groot aantal automobilisten rijden met oogkleppen op of gewoon als een achterlijke met hoge snelheid over de Europalaan racen??

05 augustus, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Je mag best linksaf vanaf de middenbrabantweg. Vanaf de horst niet.

Het zijn op die t-splitsing niet de mensen die vanaf de europalaan komen, maar mensen die door rood rijden op de middenbrabantweg die het gevaar daar opleveren.

10 augustus, 2009  
Anonymous Mario said...

Vandaag maandag lees ik op 112Kaatsheuvel dat het gisterenmiddag weer prijs was op deze kruising. Gemiddels een keer per week lijkt het, nu zelfs twee keer in dezelfde week. Ik ben gisterenmiddag vanuit Loon ook die kruising overgestoken en de verkeerslichten aan de kant van het Eftelinghotel werkte niet. levensgevaarlijk. Er wordt daar absurd hard gereden, vaak door rood licht en komende van Loon slaat men toch linksaf, terwijl dit vanwege de veiligheid op die kruising verboden is. Iedereen doet maar wat lijkt het. Deze kruising en ook de Midden-Brabantweg probeer ik zoveel mogelijk te mijden, alleen al door de vele gekken die door rood door komen racen met meer dan 100 km per uur. Ga bij een van de kruisingen maar eens een uurtje tellen hoeveel idioten er door rood rijden (meer dan 80!), je schrikt ervan. Het is wachten op dodelijke slachtoffers.

10 augustus, 2009  

Een reactie posten

<< Home