Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, augustus 03, 2009

LTV3 gaat activiteiten weer oppakken

Na het verlies van de ether- & kabelfrequenties aan RTV-Midden Brabant, ging LTV Radio verder als internet radiostation. Rond de zender zijn er nu ontwikkelingen. Vanaf 13 augustus 2009 zal de zender andere activiteiten uitbreiden. Vanaf die datum zullen andere activiteiten verder gaan toenemen. 'Te denken valt aan een uitbreiding van de gepresenteerde programma's via de radiostream van LTV-radio. Korte informatie bulletins, interviews, reportages en verder alles wat interessant kan zijn voor de luisteraar en kijker komt weer aan de orde'.

Op de gedenkwaardige dag 13 augustus 2009, drie jaar later na het staken van de uitzendingen via de kabel en de ether, zal de kabelkrant van LTV-3 in fases weer een nieuwe start maken als informatie- en nieuwsmedium.

"De vormgeving van de toen zeer gewaardeerde kabelkrant zal deels worden aangepast op de actualiteit van vandaag de dag, maar zal in hoofdzaak voorlopig zijn uitstraling blijven behouden. Uiteraard zullen we geleidelijk aan weer spraakmakende zaken brengen en vernieuwende elementen gaan toevoegen", aldus een woordvoerder van LTV3.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Vind ik een heel leuk bericht waar ik ook helemaal achter sta.
Nu ook nog subsidie aanvragen want dat krijgt die Waalijkse zender ook wat ik nooit heb begrepen.

03 augustus, 2009  
Anonymous Anoniem said...

de toen zeer gewaardeerde kabelkrant, ja ja, die liep regelmatig weken achter. Laat die schouten of hoe hij ook mag heten gewoon eens ophouden. Hij noemt zichzelf mediamagnaat maar het enige wat hij doet is de boel flessen en mensen van alles beloven. Er zijn nog heel veel mensen die geld van hem krijgen.

04 augustus, 2009  

Een reactie posten

<< Home