Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, augustus 06, 2009

INGEKOMEN OPROEP!

Op woensdagavond 5 augustus, is er voor de zoveelste keer een fiets gestolen in de omgeving van het Hollands diep in Kaatsheuvel. Dit maal aan in de betreffenden straat zelf. Al eerder waren er fietsen gestolen in de omgeving.

Maar op 5 augustus om 23:00 sloeg een dief weer toe. Hij stal hierbij een Batavus herenfiets. De eigenaar van de betreffenden fiets was op bezoek bij zijn vader. Hij was samen met zijn vrouw die het zelfde model fiets heeft.

Omstreeks 23:00 hoorden zij lawaai. Ze hadden geen enkel idee dat het lawaai van de fietsendief was. De dader wou via het dammetje achter het Hollands diep, richting de Akkerstraat vluchten. Maar het dammentje was afgesloten daardoor moest hij zijn weg weer terug vervolgen. Het op en neer lopen van de dader veroorzakten nogal wat geluid. Dit lawaai hoorden de eigenaar en zijn metgezellen. Zij hier echter niet op gereageerd omdat zij dachten dat het om een container ging. Later toen ze huiswaards wilden keren bleek de herenfiets gestolen te zijn. Gelukkig stond de dames fiets er nog. De eigenaar doet morgen aangiften bij de politie van diefstal.

Het gaat om een Batavus Sioux met zwarten binders, en een zilveren kilometer teller op het stuur. Indien deze er af is gehaald zit er een zwarten teller houder. In de fiets is een nummer gegrafeerd voor de verzekering. Als u deze fiets vindt gelieven dezen over te dragen aan de politie.

In deze crisistijd is het moeilijk voor mensen om een nieuwe fiets te moeten kopen. De fiets was overigens nog maar 3 jaar oud. Maak de eigenaar blij zodat hij toch nog een weekeindje weg kan met zijn vrouw.

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Wat een spelfouten in dit bericht! Heb jij het wel zelf geschreven, Jan?

06 augustus, 2009  
Blogger Kaatsheuvel said...

Het is zo binnengekomen via de mail. Ik heb het onbewerkt heplaatst.

06 augustus, 2009  
Blogger Kaatsheuvel said...

Bij nader inzien toch maar een beetje bewerkt.Bedankt voor de tip!

06 augustus, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Door een oplettenden, eerlijke burger is de fiets weer terecht.


Het bleek te gaan om 2 jongeren.
Die de laatsten tijd veel rondhangen in de straat Hollands diep.

Of het nu om beroerdigheid gaat of niet.

De fiets is terug en dat is het belangrijksten.

Ik hoop wel dat de jongens door hebben, Dat zoiets voor iemand financieele moeilijkheden kan betekennen.


ook gaat het gerucht dat er gestolen fietsen, bij het bruggetje aan de maas worden gedumpt.
En dat er dan een busje langs komt om ze op te halen.
De jongeren die de fietsen daar neer zetten krijgen 30 euro per fiets.
Het gaat over jongens tussen de 12 en 16 jaar.

08 augustus, 2009  

Een reactie posten

<< Home