Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, augustus 10, 2009

Twee arrestaties na vechtpartij in Efteling

KAATSHEUVEL – De politie heeft twee inwoners van Eindhoven op­gepakt bij een vechtpartij in attrac­tiepark De Efteling. Het gaat om een man van 45 jaar en een vrouw van 20 jaar. Het tweetal is in verze­kering gesteld. Het stel stond zaterdagavond in de wachtrij bij de attractie Fata Mor­gana. Ze kregen ruzie met een an­dere familie in de rij. Kennelijk stoorden de overige wachtenden in de rij zich ook aan het Eindhovense stel, want zij lie­ten de andere familie in de rij voor­gaan om op die manier een con­frontatie te voorkomen. Uiteinde­lijk ontstond er toch een vechtpar­tij, waarbij een 32-jarige vrouw en 36-jarige man uit Sprang- Capelle klappen moesten incasseren.
Het beveiligingspersoneel van het attractiepark greep snel in en hield de twee verdachten aan. Vervol­gens is het Eindhovense stel aan de politie overgedragen. De fami­lie uit Sprang- Capelle deed aangif­te van mishandeling. Zij waren erg ontdaan door de gebeurtenissen, waar ook diverse kinderen getuige van waren. De toedracht van de ru­zie wordt nog onderzocht.

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Heb dit artikel ook in De Telegraaf gelezen en de vele reacties hierop.Vele reageren hierop zéér negatief. Bijv: Het is geen familiepark meer, de Tokkies overheersen, veel te druk, waardoor er situaties ontstaan onder bezoekers met een veel te kort lontje, wachttijden veel te hoog bij de attracties enz. Het wordt tijd dat de Directie gaat ingrijpen, want er gebeurd te veel. Het is toch wel heel erg zonde om zo'n mooi park teloor te zien gaan.

11 augustus, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Ik vindt het allemaal heel overdreven. Ik zie met de Efteling hetzelfde gebeuren als met de bus- en trambestuurders, het is nu een mediahype.
Denken de mensen nu echt dat dit het eerste jaar is dat dit gebeurd in de Efteling?
Volgens mij blijft de Efteling toch echt een FAMILIE park, en een FAMILIE heb je in alle soorten en maten.

11 augustus, 2009  
Anonymous Nostalgie said...

Aan de negatieve geest des tijds met een teloorgang van waarden en de neerwaartse spiraal is De Efteling mijns inziens compleet onschuldig , de mensen moeten eens meer aan hun kinderen denken, opvoeding .

11 augustus, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Als je 30.000 mensen bij elkaar heb krijg je wel eens ruzie. De beveiliging heeft goed ingegrepen en de politie heeft het verder afgehandeld. Wat moet je daar als directie aan doen? Als je 10 man in de rij hebt staan ipv 100 kan er ook een eikel tussen zitten.

11 augustus, 2009  

Een reactie posten

<< Home