Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, augustus 19, 2009

Hardleerse automobiliste zonder rijbewijs raakt auto kwijt

LOON OP ZAND / TILBURG: Een 33-jarige vrouw uit Loon op Zand is gistermorgen door de politie op de A65 betrapt op het rijden zonder rijbewijs. De vrouw is al twee keer eerder door de politie op hetzelfde feit betrapt. Haar rijbewijs is in oktober 2008 ongeldig verklaard. Dit is haar ook nog een keer persoonlijk door de wijkagent aangezegd. Hij waarschuwde haar ook dat als zij toch zou gaan rijden de auto in beslag werd genomen. De auto waarin zij gisteren als bestuurster werd aangetroffen staat op naam van een bedrijf. De vrouw is aangezegd dat de auto alleen aan haar werkgever wordt terug gegeven als zij daar bekend maakt dat zij helemaal geen rijbewijs heeft.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

lekker als een auto van een bedrijf is dat dat terug gegeven zou worden hoe kunnen hun een auto mee geven,terwijl mevrouw geen rijbewijs heeft.Lekker krom hier nou mevrouw een boete en bedrijf,want zijn allebij schuldig hier in.

20 augustus, 2009  

Een reactie posten

<< Home