Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, augustus 18, 2009

Onrust over fietsendiefstallen neemt toe

Kaatsheuvel - In Kaatsheuvel neemt de onrust over de grote hoeveelheid fietsendiefstallen toe. Gisteren werden weer twee (nieuwe) fietsen gestolen bij de camping. Ook in de Berndijksestraat werd een fiets gestolen. Sommige mensen denken dat er een bende actief is. De fietsen zouden naar een plaats gebracht worden, waar ze later met een busje opgehaald worden. Zo is er aan de Venakker een fiets gevaonden die verdekt gestald stond. Hiervan is melding gemaakt bij de politie.

Gezien het soort en het aantal reacties MOET er iemand iets weten. U kunt de burger en de politie helpen door misdaad anoniem te bellen of 0900 -8844. U. kunt ook hier een reactie achterlaten.

6 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Hangjeugd met een leeftijd van circa 13-15 jaar. De neger voert het cluppie aan.

18 augustus, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

18 augustus, 2009  
Anonymous Bram Moszkowicz said...

Dit zijn laffe insinuaties van een discutabel allooi , Bram Moszkowicz staat te popelen om deze arme neger te mogen verdedigen tegen het laaggeschoolde volk in Kaatsheuvel.

19 augustus, 2009  
Anonymous Anoniem said...

wij willen niemand beschuldigen, maar hebben zelf gezien, dat een getinte jonge jongen een gestolen fiets in de bosjes heeft gegooid, hij was echter niet alleen maar met een stuk of 5 blanke companen.

19 augustus, 2009  
Anonymous Anoniem said...

@ laatse anoniem
dit kunt u melden aan misdaad anoniem met omschrijving van de personen.
u kunt hiermee zorgen dat er niet nog meer fietsen worden gestolen.

20 augustus, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Wij hebben dit ook telefonisch doorgegeven aan de politie. die zouden nog contact opnemen. tot op heden hebben wij van hun nog helemaal niets vernomen. En dit is toch al 4 weken geleden gebeurd.
Na informatie bij de politie, is er van dit voorval helemaal niets bekend. zeker vergeten op te schrijven. ach ja, het is maar een fiets.

20 augustus, 2009  

Een reactie posten

<< Home