Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, augustus 15, 2009

Off topic: CZ verwacht stijging zorgpremie

Zorgverzekeraar CZ in Tilburg verwacht dat de premie voor de basisverzekering volgend jaar iets omhoog gaat. Volgens CZ is dat nodig door bezuinigingen bij de overheid en omdat de zorgkosten in z'n algemeenheid stijgen door onder meer de vergrijzing. Na Prinsjesdag in september komen de verschillende zorgverzekeraars normaal gesproken met hun tarieven voor volgend jaar. Op Prinsjesdag wordt namelijk de nieuwe zorgnota van de overheid bekend.

2 Comments:

Anonymous Marcel said...

En zo wordt ons het vel over de oren getrokken dankzij de invoering van het oh zo geweldige nieuwe zorgstelsel. De premies zijn al schandalig hoog, elk jaar de ellende weer van het verplicht eigen risico en aanvullende pakketten worden ieder jaar duurder en uitgekleed. En wat doet de burger? Mopperen, schande roepen, zich omdraaien en als een mak schaap doorgaan met de dingen van alle dag.

15 augustus, 2009  
Anonymous Gerard said...

Marcel, wat moeten we doen. Onze (door de Nederlanders zelf gekozen) regering heeft in al zijn wijsheid besloten dat het zo moet zijn. We kunnen dus alleen als er nieuwe verkiezingen zijn goed nadenken op wie we gaan stemmen.

15 augustus, 2009  

Een reactie posten

<< Home