Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, augustus 18, 2009

Omroep Brabant: Van Gulik de baas door mislukt vakantierooster

LOON OP ZAND - Alle bestuurders van de gemeente Loon op Zand zijn tegelijkertijd op vakantie. Zowel de waarnemend burgemeester als de vier wethouders zijn weg, waardoor Herman van Gulik plots loco-burgemeester is.
Het vakantierooster liep in de soep toen een reis van de burgemeester onverwacht werd verzet. Hierdoor is CDA-raadslid Van Gulik uit Kaatsheuvel plotseling de baas in de gemeente Loon op Zand.

Sinds dinsdagmiddag is hij loco-burgemeester en dat is hij tot en met donderdag. Bianca van Vugt vroeg aan hem of hij klaar is voor die verantwoordelijke taak. Klik op de spte van Omroep Brabant p[ de audio- videolink voor haar verslag.

8 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Dit soort zaken zijn toch absoluut ontoelaatbaar!!Het moet toch een uiterst simpele zaak zijn om vakanties zo te regelen dat het bestuur zijn taken en verantwwordelijkheden ook tijdens vakantieperiodes kan uitoefenen.Dit alles zegt ook iets over het verantwoordelijkheidsgevoel van de heren van B en W!!

18 augustus, 2009  
Anonymous zeer trouwe fan said...

was dus ok hier een verslagje te zien op het omroep brabant nieuws maar hij is nu nog maar 2 dagen de tijdelijke burgemeester (tot donderdag dus)

18 augustus, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Waar doen we nou toch moeilijk over? Ik begreep dat de vakantie van de burgemeester ineens verzet moest worden en dat het dus eigenlijk overmacht is. Het ging maar om 3 dagen en bovendien is er niets gebeurd. Wat een commotie om niets! Er gebeuren zoveel erge dingen in Brabant, maar hier moet Omroep Brabant een item van een paar minuten van maken. En de VVD stelt er vragen over in de raad, is dat nou nodig?! Storm in een glas water! Het voorval is hooguit onhandig, maar zoveel aandacht...

19 augustus, 2009  
Anonymous Anoniem said...

totdat er iets gebeurd is er niets aan de hand Stel dat er iets gebeurd wie is er dan om alles te coordineren? We zitten hier met een groot park , bossen e.d. dus er kan altijd iets gebeuren.Omroep brabant doet er goed aan om dit in de openbaarheid te brengen Laat de verantwoordelijke bestuurders maar voelen dat dit écht niet kan. In het bedrijfsleven zou je dit niet hoeven te flikken

19 augustus, 2009  
Anonymous Frits said...

Het is pas woensdag, dus is er NOG niets gebeurd, anoniem.
Trouwens, ze hadden mij net zo goed als waarnemend burgemeester kunnen vragen: Ik kan me ook wel 'inlezen' en wat telefoontjes plegen als het nodig is, zoals van Gulik dat op tv zei. Hoeveel krijgt hij daar eigenlijk voor? Leuk vakantiebaantje!!!

19 augustus, 2009  
Blogger roofvogel said...

Maar de reportage van Omroep Brabant bracht wel iets anders aan het licht......:
Dhr van Gulik gelooft in reincarnatie."in een vorig leven heb ik ook al leiding gegeven"...
Als ik me niet vergis was dat Albert Hein....!!!!
Wat is dat distributie centrum in Tilburg dan al verrekkus oud ! !

19 augustus, 2009  
Anonymous zeer trouwe fan said...

bij calamiteiten en ondersteuning en advisering staat de buurtburgemeester Nol Kleingeld paraat en ach het is maar tot morgen he en het kan wel eens voor komen zie je wel.

groetjes een zeer trouwe fan

19 augustus, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Wat maken we ons toch allemaal druk om niks. Als er maar gezeken kan worden of niet?
Stelletje kinderen. Er is al meermalen geschreven dat het geen wenselijke situatie is, maar dat alle risicos afgedekt zijn door de burgemeester van waalwijk en jacqes broeders die binnen 5 uur terug kan zijn.

20 augustus, 2009  

Een reactie posten

<< Home