Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, augustus 28, 2009

Vrouw opgelicht door 'bezorger apotheek'

Een 69-jarige vrouw uit Kaatsheuvel is donderdagmiddag slachtoffer geworden van een oplichter. Een man kwam haar woning via de openstaande achterdeur binnen en vertelde dat hij bezorger was van de apotheek.

Hij had medicijnen voor de afwezige overbuurvrouw bij zich en vroeg of de vrouw die in ontvangst wilde nemen. Wel moest ze dan 17 euro betalen. De vrouw was daartoe bereid en gaf hem enkele bankbiljetten, die hij zou gaan wisselen. De oplichter, die een doosje pijnstillers achterliet, liet zich echter niet meer zien.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Garum dat oude vrouwtje,ze weten bij wie ze het doen,mafkezen als ze hem te pakken kunnen krijgen dan moet ze hem vst zetten en nooit meer los maken.Ze komen weer rotzooi te kort pffff,en een bezorger heeft voor aan te bellen en zijn eigen te legitimeren.Jongen ik hoop dat je leest en wat je zulke mensen aan doet.
Die mensjes hebben het besef nie eens om een legitimatie te vragen.Zijn we nog wel veilig vooral oudere mensen.

29 augustus, 2009  

Een reactie posten

<< Home