Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, september 29, 2009

Gemeente komt niet aan kippenhok van Mandemakers

Den Haag/Kaatsheuvel – Het gemeentebestuur van Loon op Zand is niet van plan op te treden tegen een kippenhok dat keukenondernemer Ben Mandemakers heeft gebouwd bij zijn villa aan de Rechtvaart in Kaatsheuvel. Maandag voerden Mandemakers en de gemeente bij de Raad van State in Den Haag een hoger-beroepszaak tegen de uitspraak van de Bredase bestuursrechter. Die besliste vorig jaar dat het kippenhop in strijd is met het bestemmingsplan. Dit gebeurde op verzoek van de omwonenden M. van Kuijk en A. Maijers die eisen dat de gemeente een sloopbevel uitvaardigt tegen Mandemakers. De twee zeggen zich vooral te ergeren aan het opzoeken van de grenzen door Mandemakers en aan de gemeente die alles maar zou toelaten. De uitspraak volgt binnen zes weken.

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

onze ben heeft de gemeente in zn zak! netzoals bush destijds balkenende in zijn zak had.

met geld is alles te koop, ook een kippenhok tegen de beleidsregels in!

29 september, 2009  
Anonymous Anoniem said...

waar hebben we het over laat toch gaan en maak je druk om iets wat een algemmen belang dient of is het zodat men uit een overschot aan tijd en verveling zoiets onnuttigs aankaart en dat daar onze rechtspraak zich voor leent is helemaal niet te begrijpen.

29 september, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Ook nu blijkt weer dat geld macht is!
En de heren en dames politici huiveren omdat het mijnheer Mandemakers is.(nou jah mijnheer ??).

29 september, 2009  
Anonymous Anoniem said...

ach hij geeft wel weer ergens een keukentje cadeau om de hoofdprijs te winnen.

01 oktober, 2009  

Een reactie posten

<< Home