Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, september 06, 2009

Gemist?? Of toch niet...............

Vandaag (zondag) iets heel merkwaardigs meegemaakt. In Kaatsheuvel worden de laatste tijd veel fietsen gestolen. Je zou dan zeggen dan mensen hun ogen open houden en opvallende zaken melden bij de politie.
Een oplettende burger viel iets op bij een boom achter de Gemeentewinkel. Toen hij wat dichterbij kwam bleken er twee Gazellefietsen te staan. De burger belde meteen de politie die met een onopvallende auto polshoogte kwam nemen en een buurtonderzoek instelde.
Wat blijkt: de fietsen staan er al anderhalve maand. Niemand heeft de politie gebeld. De fietsen stonden ook niet geregistreerd als vermist.
De grote vraag is waar de fietsen vandaan komen en waarom niemand het gemeld heeft dat de fietsen er staan. Op deze manier kunnen de dieven gewoon doorgaan met het stelen van fietsen, want we letten er toch niet op. De moraal van dit verhaal is dat de oplettende burger de volgende keer wel uitkijkt voordat hij weer de politie belt.


4 Comments:

Anonymous Jacky Smit said...

Jan ,
hoe weet je nu dat die fietsen er al zo lang staan?
Zijn het echt dezelfde fietsen als waar indertijd op werd gewezen of waren dit weer nieuwe. Je schrijft immers de fietsen staan er al anderhalve maand. (oftewel moet ik echt lezen dat: Niemand heeft de politie gebeld.

06 september, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Uit het politieonderzoek blijkt dat de fietsen er al anderhalve maand staan. en neen....... nieman heeft de politie ingelicht. De fietsen zullen nu door de gemeente worden opgehaald.




Jan

06 september, 2009  
Anonymous Gerard said...

Bij een topic op 16 augustus heb ik hier al een reactie over geplaatst en toen heb ik ook de politie ingelicht. Ik dacht eerlijk gezegd dat ze inderdaad deze plek een beetje in de gaten hielden omdat die fietsen bleven staan. Niet dus, en dat is dus ook een reden dat veel burgers de politie niet bellen, ze denken "er wordt toch niks mee gedaan", zoals nu dus ook blijkt.

07 september, 2009  
Anonymous Anoniem said...

ik zet daar volgende keer mijn fiets neer. Dan weet ik tenminste zeker dat hij er de dag erop nog staat ;)

10 september, 2009  

Een reactie posten

<< Home