Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, september 05, 2009

Gemeente plaatst extra bankje op verzoek wijkteam

Persbericht

Gisteren heeft wethouder Wil Ligtenberg het bankje op de hoek van de Hilsestraat en de Marktstraat geopend. Onder het toeziend oog van de frequente gebruikers en het wijkteam heeft hij een lint doorgeknipt, hiermee is het tweede bankje officieel in gebruik genomen. Waar voorheen één bakje stond staan er nu twee. Ook zijn de bankjes iets verder naar achteren geplaatst.
In juni stond in een lokaal blad een gesprek met de heren die dagelijks op het bankje zitten. Hierin gaven zij aan dat het wel erg knus was op het ene bankje. Ook mocht het bankje wel iets verder naar achteren geplaatst worden want, zo stelden zij: “Voor je het weet liggen we op ’n auto”. Het artikel eindigde met wordt vervolgd…. Deze oproep was niet voor dovemansoren. Het wijkteam heeft dit samen met de gemeente opgepakt en vorige week zijn twee nieuwe bankjes geplaatst. En, voor de veiligheid een stukje verder naar achteren.
Het extra bankje draagt bij aan het stimuleren van onderlinge contacten en komt tegemoet aan de behoefte van de inwoners aan meer en betere voorzieningen in de buitenruimte. Van wordt vervolgd naar case closed.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

De buiten hangers van de oudere generatie!
Zij weten tenminste ook wat het leven inhoud!

14 september, 2009  

Een reactie posten

<< Home