Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, september 20, 2009

Venray - DESK 0-0


Venray – Op deze prachtige nazomerse zondagmiddag nam DESK 1 een punt mee naar Kaatsheuvel . De trainer en de spelers konden leven met het gelijke spel. Was DESK in de eerste helft sterker, in de tweede helft groeide doelman Riny Hoevenaar uit tot de man van de wedstrijd. Maarliefst vier keer kwam hij alleen oog in oog te staan met een spits van Venray. De Tilburger bleef koel en hield zijn doel op een voortreffelijke wijze schoon.
DESK had zelfs in de eerste helft de score kunnen openen. Jelle Hakkert zag zijn inzet via de paal naast gaan. Aan de andere kant vond het Venrayse publiek dat de scheidrechter verzuimde, de bal na een overtreding van Jorg van der Linden in het strafschopgebied , op de stip te leggen. Bij rust was de stand dus 0-0.
Na de thee openende DESK met een schot net naast het doel. Toch trokken de spelers van Venray langzamerhand het initiatief naar zich toe en werden de spitsen steeds gevaarlijker. In 49e minuut had de thuisclub op voorsprong MOETEN staan. Maar de spits schoot de bal net naast.
Een grote rol in de sportieve wedstrijd was weggelegd voor de scheidrechter. Hij deelde maarliefst acht gele uit : twee voor DESK en zes voor spelers van de thuisclub. “Op zich is dat op dit niveau niet zoveel”, reageerde de scheids na afloop. Kees van Loon, die vorige week nog furieus reageerde tegen zijn spelers was tevreden over de uitvoering van de opdrachten. “We hebben gegroepeerd gespeeld en we hebben ons terug laten zakken als het moest”. Speciale lof had Van Loon voor doelman Hoevenaar en Tom van Santbergen, die goed inviel.
Tijdens de in de kantine gehouden persconferentie waar Van Loon zei dat Venray de beste spitsen heeft van de Hoofdklasse, vroeg de interviewer Van Loon of het klopte dat hij al zeven jaar hoofdtrainer is bij DESK. “Als je 12 ½ jaar voor een baas werkt krijgt je een lintje. Het is helemaal niet zo gek als je een goede verstandhouding met de voorzitter hebt en drie maal promoveert en dat je dan blijft”, verklaarde Van Loon. Hij doelde hiermee op de verstandhouding met wijlen Piet Henskens. Volgens de Kaatsheuvelse oefenmeester wordt de competitie ook dit jaar weer een dobbelsteen. Maar als hij volgende week zijn ploeg thuis tegen UNA net zo op scherp krijgt als vandaag tegen Venray, dan liggen er zeker kansen voor de Kaatsheuvelnaren. En nu maar hopen dat er net zoveel publiek komt kijken als in Venray. Want die spelers hebben echt een twaalfde man achter zich staan.

Ook Uno Animo (1-1) en Berkdijk (3-3) speelden gelijk

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Uno Animo - Roosendaal 1-1

21 september, 2009  
Anonymous Anoniem said...

volgens mij is een gelijkspel maar 1 punt hoor ipv 2

21 september, 2009  
Anonymous Schrijver DESK said...

Sorry
Fotogrageren en schrijven gaat moeilijk samen. Zeker als je om half een uit Kaatsheuvel vertrekt en de fot's nog moet bewerken en het verslag nog moet schrijven. Dan is het inmiddels 21 uur. Ik hoop dat een foutje me dan vergeven wordt.

21 september, 2009  
Anonymous Schrijver said...

Overigens is DESK nog op zoek naar mensen die een verslag willen schrijven

21 september, 2009  

Een reactie posten

<< Home