Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, oktober 19, 2009

5.000 handtekeningen voor behoud van RKC

WAALWIJK - De handtekeningenactie die zondag rond de wedstrijd van RKC Waalwijk tegen Heracles gehouden werd voor het behoud van de Waalwijkse club, leverde ruim vijfduizend krabbels op. Supporters konden een kaart ondertekenen waarin wordt geappeleerd aan de gemeente Waalwijk.

Die zou zorg moeten dragen voor het behoud van de voetbalclub. Volgens Adrie Buijs van de supportersvereniging worden de handtekeningen op korte termijn aan het gemeentebestuur overhandigd. De fans van RKC gaan het behoud van de club ook bij gemeenteraadsfracties bepleiten. Volgens Buijs zijn er afspraken gemaakt met de fracties van PvdA, CDA en LokaalBelang. Deze week zouden de eerste gesprekken plaats hebben.

3 Comments:

Blogger Kaatsheuvel said...

Als die 5000 mensen die een handtekening hebben gezet elke thuiswedstrijd komen is er niets aan de hand. Het is net het verhaal van de Sint Jozef in Kaatsheuvel

19 oktober, 2009  
Blogger Jacky said...

tja dat zijn de supporters maar waarom hebben al die andere inwoners niet ondertekend? Die groep is groter dan de supportersgroep zoals het er nu uitziet.

20 oktober, 2009  
Blogger roofvogel said...

Bij St Jozef is nooit een onderzoek gedaan naar het percentage parochianen dat regelmatig in de kerk kwam !! dus dit is een vergelijking die slaat als een tang op een varken !!!!

20 oktober, 2009  

Een reactie posten

<< Home