Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, oktober 19, 2009

KAATSHEUVELSE REVUE IN DE WERFT


In de Werft te kaatsheuvel zal op 6, 7 en 8 november 2009 de Kaatsheuvelse Revue ten tonelen worden gebracht. Deze revue wordt om de twee jaar op de planken gebracht
.

De spelers:
Een team van toneelspelers en toneelspeelsters zijn direct na de vakantie gestart met de repetities. Ze hebben dus al heel wat uurtjes met elkaar doorgebracht om er ook dit jaar weer een spektakel van te maken. Aan de revue werken spelers mee van NCB Toneel, Kaatsheuvels Volkstoneel en Tejater Spot. Ook zijn er nog extra vier spelers aan het team toegevoegd welke niet aan een vereniging verbonden zijn.

Het amusement:
Zoals het hoort is er in een revue niet alleen spel te zien maar ook net zo belangrijk is de zang en dans. Dit gedeelte zullen de Young Ones voor hun rekening nemen. De solozang zal in handen zijn van Thom Craane. De dans wordt verzorgd door Danscenter Eurostyle.

Veel vrijwilligers:
Een revue komt niet zomaar tot stand daar zijn heel veel handen voor nodig. Het totale vrijwilligers team bestaat dan ook uit maar liefst 65 mensen. Er zijn diverse mensen bezig met het licht en geluid. Een van de belangrijkste onderdelen van de revue zijn de decors en ook hier is nu al een heel enthousiast team mee aan het werk. De voorbereidingen voor de decorbouw zijn reeds afgerond en kan er met het serieuze werk gestart worden.

Zoals al eerder gezegd wordt de Kaatsheuvelse revue gehouden op 6, 7 en 8 november gehouden in de Werft te Kaatsheuvel. De zaal gaat op alle avonden open om 19.30 uur en de aanvang is om 20.00 uur. De entree bedraagt € 8,50. Wilt u zeker zijn van een plaats op een voor u gunstige avond koop dan uw kaartje in de voorverkoop deze is op 1 oktober van start gegaan. Kaarten zijn verkrijgbaar in de Werft te Kaatsheuvel of telefonisch via Nico Sprangers: 0416-272620.