Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, oktober 21, 2009

Lampjes gestolen in Kaatsheuvel

Er zijn nu al tot 3 keer toe lampjes gestolen bij mijn vader zijn graf. Dit is nu al 3 keer gebeurd bij de martelaren van gorkum kerk in kaatsheuvel,in de erastraat schuin tegenover cafetaria de troef. De laatste keer was gisteren woensdag 7 oktober. Heeft u tips van de dader dan worden deze zorgvuldig behandeld en discreed.
Ps. Voor de gouden tip ligt er een mooie beloning klaar. Dus weet u meer stuur dan en mail naar mij. Want het is toch niet normaal als je op je laatste rustplaats nog bestolen word.

Dit verhaal staat op buurtgenoten.nl
Ik wil graag in contact komen met de schrijver

1 Comments:

Blogger Kritische Noot said...

Triest nieuws, wat brengt mensen toch tot zulke daden? Voor zichzelf nutteloos (wat heb je aan een paar lichtjes?), maar voor anderen ontzettend kwetsend! (Iets heel anders: wat me ondanks de ernst van het bericht opvalt, is het ontzettend beroerde taalgebruik van de oproeper. Je komt dit steeds vaker tegen, misschien moet de gemeente eens taalcursussen gaan faciliteren in plaats van nieuwe dure bouwwerken?)

21 oktober, 2009  

Een reactie posten

<< Home