Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, oktober 07, 2009

RKC Waalwijk op drempel van faillissement

WAALWIJK - RKC Waalwijk is over twee maanden failliet als de gemeente niet meewerkt aan een reddingsplan voor de club. Dat maakten de directie en de hoofdsponsor van de club, Ben Mandemakers, dinsdag bekend.

RKC kampt met een acuut liquiditeitstekort van bijna drie miljoen euro en kan nog maar twee maanden salarissen betalen. Mandemakers presenteerde een reddingsplan, maar dat treedt alleen in werking als de gemeente afziet van een achterstallige huurschuld van ruim zes ton en de huur van het station verlaagt naar 300.000 euro. In een eerste reactie noemde wethouder Riné van Dongen van Waalwijk die voorwaarden 'onacceptabel'.


Speelt Ben Makemaers een spelletje met de gemeente Waalwijk? Klik hier

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

onze ben mandemakers speelt ook met waalwijk zoals hij dat in kaatsheuvel doet.deze man wil rkc failliet hebben en daarna start hij door zonder schulden en met een nieuw stadion aan de rand van de stad met natuurlijk een meubelmall en keukenmall in het stadion.

haha deze man is slimmer dan heel de ambtenaren in waalwijk en kaatsheuvel bij elkaar

07 oktober, 2009  

Een reactie posten

<< Home