Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, oktober 16, 2009

Wie is toch die man of vrouw uit Kaatsheuvel?


U kent die reclame wel van: Wie is toch die man die op zondag het vlees komt snijden?



Deze reclamecampagne gaat ook op voor sommige gemeenteraadsleden, die je vier jaar niet bij activiteiten van verenigingen hebt gezien en nu in een keer overal opduiken. Dit fenomeen valt me de laatste weken op. Steeds meer politici laten ineens hun gezicht zien bij diverse activiteiten. De bevolking weet niet eens of die persoon in de gemeenteraad zit. Verspilde moeite dus.

Maar straks, als de kieslijsten naar buiten komen, zullen de mensen het weten! Dan zullen we veel te horen krijgen: “ Goh, was dat een raadslid die nu stemmen moet verwerven voor de verkiezingen?” Het onbekende raadslid is natuurlijk altijd bereid om folders te bezorgen en op de markt te gaan staan met de vraag of mensen vakje x van lijst x rood willen maken.

Natuurlijk zijn er ook wethouders en raadsleden die betrokken zijn en je overal ziet. Maar ons raadslid zal na de verkiezingen als hij/zij gekozen wordt weer enkele jaren in de anonimiteit verdwijnen, om vervolgens over vier jaar tegen de verkiezingen weer ineens overal op te duiken. Voor sommige partijen is het maar goed dat ze ‘bekende’ raadsleden van stal halen. Dan weet het publiek in elk geval dat ze met een raadslid van doen hebben.

4 Comments:

Blogger maledetto_ogni said...

op wim aussums na dan die is al meer dan een jaar actief bij een activiteit van crossroads en ook iederjaar ( al 5 jaar)staat hij klaar voor stichtingjeugdpret.

een van de wijnige die echt betrokken is elk jaar heel het jaar door

17 oktober, 2009  
Blogger Lowie van Gorp said...

Ik sluit me volledig aan bij de vorige reactie. Wim kom je overal tegen en hij zet zich 100% in.

17 oktober, 2009  
Blogger janijsel said...

Wil je nu een discussie op gang brengen, en als er dan gereageerd word en het word te warm onder je voeten dan ga je alles weer verwijderen of je plaatst het niet eens.Je merkt wel dat er bijna niet gereageerd word dus men heeft je door Jan

17 oktober, 2009  
Blogger Kaatsheuvel said...

@janijsel Neem even contact met me op

17 oktober, 2009  

Een reactie posten

<< Home