Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, januari 18, 2010

Nieuw lied over Kaatsheuvel gepresenteerd tijdens tonpraoten.

Kaatsheuvel - Tijdens het tonpraoten in de Werft zullen Rietje Schoenmakers en Jan van Laarhoven een Kaatsheuvels lied ten gehore brengen. Zij worden hierbij muzikaal ondersteund door de Kromme Noten met wie zij hiervoor ook het nodige hebben gerepeteerd. De tekst van het lied is geschreven door Thoe Weijters op een wel zeer bekende melodie.

Ook dit jaar zullen weer 6 tonpraoters in de ton plaats nemen om met hun buut het publiek te vermaken. De debutanten van 2009 durven het ook nu weer aan plaats te nemen in de ton. Gesteund tijdens de klinik door Thoe Weijters en geholpen door de de schrijvers Huub en Jos hebben zij zich voorbereid op hun 2e optreden.
Bijzonder is hierbij te vermelden dat Willie Peters vorig jaar nog als duo debuteerde en nu op de solo toer gaat. Annet van der Mast zal als enige vrouw dit jaar in de Kaatsheuvelse ton staan. Verder nemen er nog plaats in de ton : Peter Ritsema, Ton van Iersel, Henk van Korven en Harrie van den Elshout.
De gehele avond zal aan elkaar gepraat worden door Rietje Schoenmakers , die al sinds 1982 deel uitmaakt van het team in en rond het tonpraoten in Kaatsheuvel.