Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, januari 17, 2010

Politieke arena naar Westkant in Kaatsheuvel

Kaatsheuvel – Het gebouw De Westkant in Kaatsheuvel wordt tijdelijk de politieke arena van de gemeente Loon op Zand. Het huidige gemeentehuis wacht sloop; tot de nieuwbouw klaar is wordt de Westkant de vergaderplek voor raad en commissies. Het vroegere ROC-schoolgebouw aan de Vossenbergselaan is ook in beeld als tijdelijke huwelijkslocatie voor het gemeentehuis.

Loon op Zand is druk bezig met de voorbereidingen voor de nieuwbouw van het gemeentehuis bij het Marktplein. Sinds oktober huurt de gemeente al een grote ruimte in kantorencomplex Het Hoefijzer in Kaatsheuvel. Daar wordt straks een grote groep ambtenaren gehuisvest.

Het nu nog leegstaande gebouw van De Westkant biedt de gemeente ook de nodige truimte om de periode tijdens de nieuwbouw van het gemeentehuis te overbruggen. In de Westkant wordt een permanente raadszaal ingericht. Verder zijn er ruimtes voor onder meer fractieoverleg en vergaderingen.

Wanneer de politiek precies verhuis is nog niet bekend. Ook verwacht de gemeente sbel knopen door te hakken over alternatieve trouwlocaties voor het gemeentehuis.

6 Comments:

Blogger Jacky said...

Ben op dit moment de stukken van de vergadering Bestuur en Middelen aan het doorlezen. Voorstel voor 1 alternatieve locatie wordt de theaterzaal in De Venloene.
Als locatie waar huwelijken gratis gesloten gaan worden wordt voorgesteld De Westkant.
Waarom doen ze zo "geheimzinnig" naar de pers toe?

17 januari, 2010  
Blogger H.W.Bogaard said...

Geen gemeentehuis bouwen;maar naar de Westkant gaan en daar blijven.Dat levert miljoenen euro's op.Dan komt er geen OZB verhoging en andere geplande lastenverhogingen voor de burgers.Westkant zal wel niet luxe genoeg zijn maar die luxe moeten B en W en raad en ambtenaren maar thuis maken en opzoeken!

17 januari, 2010  
Blogger H.W.Bogaard said...

Geen stukken doorlezen en moeilijk doen,maar recht op de man af vragen aan B en W hoe dingen zitten en je niet met een kluitje in het riet laten sturen.Wat mij verder verwonderd is dat er geen reacties zijn door de politiek op crossroads,de dienstverlening van de gemeente enz.Dit alles moet de burgers toch aan het denken zetten.POLITIEK LOZ JULLIE WAREN EN BLIJVEN NOG STEEDS ONGELOOFWAARDIG !!!Ook hoor ik jullie weer denken daar heb je hem weer,maar zelfreflectie zou niet verkeer zijn!Waar heb ik dat laatst ook alweer gehoord?!

17 januari, 2010  
Blogger H.W.Bogaard said...

Loon op Zand scoort zeer laag met dienstverlening!Dat is een gegeven feit.Dus als het er in de gemeente Loon op Zand zo beroerd voorstaat dan moeten ze niet naar de Westkant; maar Loon op Zand naar Tilburg en Kaatsheuvel naar Waalwijk.Dan worden de kosten nog lager voor de burgers!

17 januari, 2010  
Blogger peter said...

H.W.Boogaard

het begint er steeds meer op te lijken dat je belangen hebt bij herindeling.
dit is namelijk het enige wat je te zeggen hebt.
ik ben er niet mee eens zoals het in de gemeente gaat met die geldverslinden projecten , maar blijf wel liever zelfstandig als gemeente.
spreek anders eens met inwoners van sprang en waspik, twee rijke gemeentes die nu totaal zijn uitgekleed door waalwijk.
ga ook ff in de udenhout langs voor de praktijken van tilburg.

groetjes
peter

17 januari, 2010  
Blogger H.W.Bogaard said...

Hallo Peter,
Belangen heb ik totaal niet bij een herindeling!Maar niet beter te weten zijn de lasten voor de burgers in Tilburg lager dan in LOZ.Wat betreft Waalwijk heb ik ook zo mijn twijfels.Maar hoewel ik een positief iemand ben zet ik toch wel grote twijffels bij het beleid wat in LOZ gevoerd werd en waarschijnlijk ook gevoerd gaat worden!

18 januari, 2010  

Een reactie posten

<< Home