Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, januari 17, 2010

Kaatsheuvel: Pro3 verzorgt ontbijt voor lijsttrekkers

Kaatsheuvel - Enkele lijsttrekkers van de verkiezingen in Loon op Zand zijn zaterdagochtend in hun slaap gestoord. Als aftrap van de campagne bood Pro3 in de vroege ochtenduren de andere lijsttrekkers een ontbijt aan. Wim Aussems was al vroeg wakker, maar Jacky Smit van de VVD had er meer moeite mee. Jammer dat wij geen ruimte in de krant hadden, want ik had de lijstrekker van de VVD ook weleens met de haren stijl uit het bed willen zien komen. Van Pro3 een leuke geste om in elk geval sportief en met respect vor elkaar de verkiezingen in te gaan.

6 Comments:

Blogger H.W.Bogaard said...

Ik hoop dat alle mensen in LOZ beseffen dat pro3 een samenraapsel is van P.v.d.A,Groen-links,D66 en ondersteuning van enkele SP leden.

17 januari, 2010  
Blogger Axel said...

Deze reactie is verwijderd door de auteur.

17 januari, 2010  
Blogger roofvogel said...

En wat is daar mis mee ?? Het blijkt wel dat PRO3 barst van de creativiteit en zeker niet is ingedut zoals de meeste partijen !!!

17 januari, 2010  
Blogger H.W.Bogaard said...

Hé Roofvogel.
Ik heb jou al eens uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek maar ik heb daar nooit een antwoord op gekregen.Ik bedoel hiermee te zeggen dat ik open sta voor andermans mening maar dat moet wel wederkerig zijn.De koffie staat dan klaar.

17 januari, 2010  
Blogger peter said...

H,W. Boogaard

en ja waar is het C.D.A. een samenraapsel van toch ook van 3 andere partijen

peter

17 januari, 2010  
Blogger H.W.Bogaard said...

Het CDA is ontstaan uit landelijke partijen zoals KVP,AR enz.Dus die opmerking klopt niet want we praten in LOZ over lokale politiek.
En nu nog is het CDA een landelijke partij.

19 januari, 2010  

Een reactie posten

<< Home