Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, januari 16, 2010

Brandweer Kaatsheuvel uit naar Maasroute

Kaatsheuvel - Het redvoertuig van de Kaatsheuvelse brandweer is zojuist gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de Maasroute ter hoogte van 119.2. Drnen en Waalwijk zijn ook gealarmeerd. Ook de traumahelicopter is ter plaatse.

Update: Op de A59 ter hoogte van Drunen heeft zaterdagmiddag een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden. Een personenauto raakte met hoge snelheid een andere auto en botste vervolgens tegen een boom. De bestuurder kon zelfstandig het voertuig verlaten. De bestuurder die geraakt werd, moest door de brandweer uit zijn auto bevrijd worden. De traumahelicopter landde op de snelweg. Daardoor is de A59 in de richting van Den Bosch enige tijd afgesloten geweest. De bestuurders zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.