Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, januari 28, 2010

Voorzitter Harmonie Kaatsheuvel neemt de eerste sponsorbrochure in ontvangst

Kaatsheuvel - Op woensdagavond 27 januari jl. was het toch wel een bijzonder moment voor de sponsorcommissie van de Koninklijk Erkende Harmonie Kaatsheuvel. De voorzitter van de harmonie, Joop Bisselink, ontving de eerste sponsorbrochure,, uiteraard in het bijzijn van de commissie.
De sponsorbrochure, in full color, is in de afgelopen periode ontworpen door Maarten Schraven, fotograaf en eigenaar van OneM in Business. Maarten ontwerpt allerlei drukwerk en druk deze digitaal in eigen beheer. Zijn adres is Dintel 50 in Kaatsheuvel en hij is bereikbaar op nummer 06-28523061.
Maarten deed dit geheel belangeloos. Een groot aantal foto's in de brochure zijn door hemzelf gemaakt tijdens de themaconcerten in het afgelopen jaar.
Harmonie Kaatsheuvel is erg verheugd met de inbreng van deze vormgever.

In de brochure wordt het maatschappelijk belang van de vereniging beschreven en alle verschillende orkesten worden uitvoerig belicht.
De sponsorcommissie van de harmonie zal in de komende maanden een aantal bedrijven bezoeken en deze brochure overhandigen. Bedrijven hebben de mogelijkheid te kiezen uit verschillende sponsorpakketten.