Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, februari 22, 2010

Verkiezingsmarkt: U vraagt, de partijen antwoorden

Aanstaande woensdag, 24 februari vindt van 19.30 uur tot 22.00 uur de verkiezingsmarkt plaats in het gemeentekantoor in Kaatsheuvel. Hiermee biedt de gemeente al haar inwoners de gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met, en vragen te stellen aan de politieke partijen en hun kandidaten. Het doel van de avond is om de standpunten, de verschillen en de overeenkomsten tussen de partijen, op één avond, op een rij te krijgen.
De avond staat onder leiding van Sjacco Hogenboom, een ervaren Brabantse resentator, die op een warme stijlvolle manier de avond zal presenteren.
Alle politieke partijen zijn vertegenwoordigd met een kraampje. Daarnaast bestaat de avond uit vraagen antwoordrondes. Op deze manier komen thema’s en onderwerpen aan bod die in de gemeente Loon op Zand actueel zijn.
De vraag- en antwoordrondes gaan zeker over de thema’s:
20.00 uur Welzijn en Zorg
20.30 uur Bouwen en Wonen
21.00 uur Sport en Vrije tijd

Tot slot wordt om 21.30 nog geantwoord op vragen en opmerkingen van aanwezigen over alle andere onderwerpen die inwoners aan de orde willen stellen.
Ter afsluiting van de avond geeft iedere partij een samenvatting van het partijprogramma. Om 22.00 uur wordt de verkiezingsmarkt afgesloten door waarnemend burgemeester Wim Luijendijk. Iedereen is van harte welkom. Inwoners kunnen het hele programma doorlopen, maar ook gedurende de avond aansluiten kan. Deelnemen kan op een actieve manier of alleen maar door te luisteren.