Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, maart 21, 2010

DESK pakt punt bij SC Meerssen

De eerste kans (net naast!) was voor DESK na 2 minuten. Dit deed Daimy Nijenhuis na 7minuten aan de overkant nog eens dunnetjes over. Weer 3 minuten later werd Michael Ramakers net nog door een verdediger gehinderd waardoor zijn inzet via de doelman Hoevenaars nipt naast het doel in hoekschop eindigde. De vuisten van dezelfde doelman stopten na ruim een kwartier een schot van Michiel Pluim na een 1 – 2 door het hart van de defensie met Michael Ramakers. Halverwege de eerste helft kwam Pluim vrij voor de Hoevenaar maar de DESK-doelman blokte opnieuw het schot. DESK liet na ruim een halfuur weer van zich horen middels twee kansen in twee minuten. Nog voor rust had Pluim nog een goede mogelijkheid en kwam Meerssen op voorsprong. Via Pluim kreeg Nijenhuis de bal en werd het hoofd van Ruud van Kempen gevonden (1 – 0). De maker van het doelpunt moest even later op de doellijn de bal uit het doel koppen om toch met 1 - 0 de rust in te gaan. De eerste twee kansen na rust waren voor Nijenhuis (schot van 8 meter door Hoevenaars gestopt!) en Ramakers die zijn kopbal uit een hoekschop net voorlangs zag gaan. Met voor beide teams nog een goede kans ging de slotfase in waarin DESK op vier minuten van het einde toch nog via Rudy Aerts op gelijke voet met Meerssen kwam en een punt pakte.