Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, maart 25, 2010

Stilte rond de nieuwe coalitie

KAATSHEUVEL – Gemeentebelangen, Pro3 en Lijst Loon op Zand praten binnenkort verder over de mogelijke vorming van een nieuwe coalitie in Loon op Zand. Over het woensdagavond gevoerde overleg willen de partijen geen enkele mededeling doen.

„Het is verstandig om nu kort een stilte in te lassen”, aldus Gemeentebelangen-fractievoorzitter Ad van Laarhoven. „Dus ik zeg niets over inhoud en toonzetting van de gesprekken. Binnenkort komen we met meer informatie naar buiten.”

Extern informateur Roel van Gurp heeft geadviseerd om te komen tot een coalitie van Gemeentebelangen (zeven zetels), Pro3 (vier zetels) en Lijst Loon op Zand ( twee zetels). Volgens hem doet deze sa¬menwerking het meest recht aan de verkiezingsuitslag. Het CDA ( na twintig jaar bestuurlijke macht) en de VVD staan door dit advies voorlopig buitenspel. Maar bij een deel van de achterban van Gemeentebelangen leeft grote onvrede over een mogelijke samenwerking met Pro3, die altijd te hoop liep tegen het beleid van de vorige coalitie van Gemeentebelan¬gen, CDA en Lijst Loon op Zand. Deze ‘oude coalitie’ komt overi¬gens weer in beeld, als het overleg tussen Gemeentebelangen, Lijst op Zand en Pro3 op niets uitloopt.

5 Comments:

Blogger H.W.Bogaard said...

Hoe heet zo iets:medezeggenschap voor de burgers,openheid naar de burgers toe,inspraak voor de burgers,dualisme enz.Laat me niet lachen:in de politiek leren ze het nooit!Wel vertrouwen van de burgers willen hebben maar geven ho maar.

25 maart, 2010  
Blogger peter said...

DAAROM WAS IN HET ACHTERKAMERTJE VAN HET GEMEENTEHUIS DUS LICHT AAN
daar werd dus de politiek gevoerd

peter h

26 maart, 2010  
Blogger janijsel said...

Waar hebben ze die van Gurp van de straat geraapt, is niet bepaald een fris en monter figuur zo op de foto te zien.

26 maart, 2010  
Blogger Kaatsheuvelse Volks Partij said...

@Hans Boogaard, Eigenlijk pas jij wel in het profiel dat ik voor ogen heb voor de Kaatsheuvelse Volks Partij, eerlijk, open, wars van achterkamertjespolitiek, luisteren naar de mensen en vooral sociaal. Maar ook realistisch en weten wat kan en wat niet kan. Maar kun jij samenwerken met anderen, ik zoek nog enkele mensen die zich in willen zetten voor de gemeenschap.

26 maart, 2010  
Blogger H.W.Bogaard said...

Ben een druk bezet persoon,maar voor belangrijke dingen is altijd tijd vrij te maken.Dus bel mij maar.Mijn tel.nummer staat in de gids. Groeten:Hans Bogaard

26 maart, 2010  

Een reactie posten

<< Home