Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, april 16, 2010

Herinrichting Sweensstraat / Driestapelenstoel bijna klaar

Kaatsheuvel - Na de winterperiode zijn de werkzaamheden voor de herinrichting van de Sweensstraat /Driestapelenstoel in Kaatsheuvel weer opgepakt en inmiddels grotendeels afgerond. De laatste werkzaamheden vinden plaats op woensdag 21 en donderdag 22 april. De weg wordt hiervoor in zijn geheel afgezet en doorgang is niet mogelijk.
Halverwege 2009 is de herinrichting gestart. Er ligt een nieuwe riolering en de inrichting is geschikt voor doorgaand verkeer. Na afronding van het project voldoen de straten aan de eisen van Duurzaam Veilig. Bij de herinrichting waren de volgende straten betrokken: Antoniusstraat, Beethovenstraat,Berndijksestraat, Erasstraat, Europalaan, Hilsestraat en Rechtvaart.

De gemeente Loon op Zand complimenteert alle bewoners voor de medewerking tijdens de
werkzaamheden. Deze lastige klus heeft overlast veroorzaakt. Door middel van een bewonersbrief heeft de gemeente de betrokkenen bedankt voor het begrip gedurende de periode. Zij ontvangen binnenkort een uitnodiging voor de feestelijke opening op 5 juni 2010.